Eugeniu Cozonac a plecat de la Agenția Proprietății Publice. Cine îi va lua locul
Full Article 1 minutes read

Eugeniu Cozonac a plecat de la Agenția Proprietății Publice. Cine îi va lua locul

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului s-a propus și acceptat eliberarea lui Eugeniu Cozonac din funcția de director Agenției Proprietății Publice (APP), în baza cererii de demisie. Totodată a fost numită o nouă conducere a Agenției – Alexandru Musteață. 

„Domnul Cozonac nu va pleca departe, este alături, este un specialist în dezvoltarea businessului. Cred că vom continua să lucrăm împreună”, a spus premierul Natalia Gavrilița.

Prin urmare, la ședința Guvernului a fost numit Alexandru Musteață în funcția de director general al APP, din 17 noiembrie.

„Are o experiență managerială și profesională de peste 20 de ani în domeniul securității economice, consultanță financiară, fiscală și managementul riscului. A activat în funcție de conducere în companii private și de stat, fiind responsabil de eficientizarea proceselor operaționale, comerciale și logistice. Are studii militare”, s-a anunțat la ședința Guvernului.

Premierul a ținut să precizeze că numitul nu este rudă cu Alexandru Musteața, șeful Serviciului de Informații și Securitate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: