Evadare ca-n filme dintr-un spital din București. Un deținut a fugit fiind deghizat în medic
Full Article 2 minutes read

Evadare ca-n filme dintr-un spital din București. Un deținut a fugit fiind deghizat în medic

Polițiștii din București sunt în alertă, după ce un deținut condamnat la 23 de ani de detenție a fugit dintr-un spital de urgență unde era adus din penitenciar, pentru tratament medical. Deținutul, îmbrăcat într-un halat alb în momentul evadării, este căutat acum de oamenii legii. 

Presa din România cu referire la reprezentanții Penitenciarului Rahova scrie că bărbatul de 32 de ani, condamnat la 23 de ani și 10 luni pentru tâlhărie calificată, a reușit să evadeze după ce fusese internat în Spitalul „Bagdasar Arseni” din București, pentru efectuarea unor investigații medicale.

„Marți, în jurul orei 07:17, deținutul DINCĂ ADRIAN CONSTANTIN în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată (234 NCP), clasat în regim maximă siguranță, a părăsit Spitalul “Bagdasar Arseni”din București, unde se afla internat pentru investigații medicale”, au declarat reprezentanții Penitenciarului Rahova.

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice de căutare a fugarului. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele procedurii evenimentului.

La momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb și mască chirurgicală și purta adidași de culoare neagră cu talpă albă.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: