„Există suspiciuni precum că alegătorii ar fi fost aduși organizat la vot”. Ce spune CEC despre votul în Varnița
Full Article 2 minutes read

„Există suspiciuni precum că alegătorii ar fi fost aduși organizat la vot”. Ce spune CEC despre votul în Varnița

Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat că există suspiciuni precum că au fost aduși organizat alegători la secțiile de votare din Varnița. Vicepreședintele CEC, Vladimir Șarban, a menționat că încălcarea urmează să fie confirmată sau infirmată de către oamenii legii.

„Nu pot să afirm acum că au fost aduși organizat, că au venit cu transportul – da. Că anumite unități de transport au făcut mai multe rute – da, dar că a fost aceasta organizat de către cineva, că există un centru special, eu nu pot face asemenea afirmații fiindcă, nu am dovezi la acest subiect,” a declarat Șarban.

Amintim că pe 15 noiembrie, deputați de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu și Lilian Carp și combatanții s-au adunat la secțiile de votare din Varnița. Au încercat din nou să blocheze drumul și să urmărească mașinile care soseau pentru a preveni, potrivit lor, transportul alegătorilor din Transnistria.

CEC a menționat, de asemenea, că majoritatea cetățenilor din stânga Nistrului au votat la secțiile de votare din Anenii Noi, Doroțcaia și Rezina. În total 42 de secții de votare au fost deschise pentru ei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: