„Există suspiciuni precum că alegătorii ar fi fost aduși organizat la vot”. Ce spune CEC despre votul în Varnița
Full Article 2 minutes read

„Există suspiciuni precum că alegătorii ar fi fost aduși organizat la vot”. Ce spune CEC despre votul în Varnița

Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat că există suspiciuni precum că au fost aduși organizat alegători la secțiile de votare din Varnița. Vicepreședintele CEC, Vladimir Șarban, a menționat că încălcarea urmează să fie confirmată sau infirmată de către oamenii legii.

x

„Nu pot să afirm acum că au fost aduși organizat, că au venit cu transportul – da. Că anumite unități de transport au făcut mai multe rute – da, dar că a fost aceasta organizat de către cineva, că există un centru special, eu nu pot face asemenea afirmații fiindcă, nu am dovezi la acest subiect,” a declarat Șarban.

Amintim că pe 15 noiembrie, deputați de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) Igor Grosu și Lilian Carp și combatanții s-au adunat la secțiile de votare din Varnița. Au încercat din nou să blocheze drumul și să urmărească mașinile care soseau pentru a preveni, potrivit lor, transportul alegătorilor din Transnistria.

CEC a menționat, de asemenea, că majoritatea cetățenilor din stânga Nistrului au votat la secțiile de votare din Anenii Noi, Doroțcaia și Rezina. În total 42 de secții de votare au fost deschise pentru ei.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: