Fără antrenamente de grup, dacă nu ești sportiv de performanță. Cum vor funcționa săile de fitness în următoarea lună
Full Article 2 minutes read

Fără antrenamente de grup, dacă nu ești sportiv de performanță. Cum vor funcționa săile de fitness în următoarea lună

Din 22 ianuarie, antrenamentele de grup nu se vor mai desfășura. Decizia a fost luată de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP), în contextul numărului mare de infectări cu COVID-19. Excepție vor face sportivii de performanță. De asemenea, sălile de sport rămân deschise, însă cu respectarea anumitor măsuri.

Potrivit deciziei CNESP, centrele de sport/fitness îşi vor organiza activitatea cu asigurarea unei suprafeţe de cel puţin 7 m2 pentru fiecare client, cu obligaţia ca toţi clienţii să prezinte la intrarea în unitate certificatul COVID-19. Se sistează antrenamentele de grup, cu excepţia antrenamentelor sportivilor de performanţă.

Evenimentele sportive vor fi organizate fără spectatori în interior sau cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului exterior, cu obligaţia ca toţi spectatorii să prezinte la intrarea în spaţiul unde se desfăşoară activitatea certificatul COVID-19 personalului desemnat de către administrator în acest sens. Evenimentele sportive sub egida federaţiilor internaţionale de specialitate se vor desfăşura conform protocoalelor stabilite de acestea.

La fel, întrunirile ştiinţifice, conferinţele, seminarele, reuniunile sau alte evenimente profesionale similare cu prezenţă fizică se sistează şi se organizează în regim online.

Restricțiile sunt valabile până în data de 20 februarie.

Mai multe detalii despre măsurile adoptate de CNESP pe 20 ianuarie – AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: