Fără plajă, discotecă și alcool pe timp de seară. Cum vor activa, în această vară, localurile din Odesa 
Full Article 50 second read

Fără plajă, discotecă și alcool pe timp de seară. Cum vor activa, în această vară, localurile din Odesa 

Administrația Militară Regională din Odesa declară că în regiune a fost interzisă vizitarea plajelor, organizarea evenimentelor publice și vânzarea băuturilor alcoolice în unitățile de agrement după ora 18:00. 

„Unitățile de divertisment nu au voie să activeze seara. Acestea trebuie să-și oprească activitatea cel târziu la orele 20:00-22:00”, comunică secretarul de presă al Administraţiei Militare Regionale Odesa, Serhei Bratciuk, pe Telegram.

Totodată, potrivit autorităților, șefii unităților de agrement sunt responsabili ca turiștii să nu ajungă în zona de plajă. De asemenea, în regiune sunt interzise discotecile, serbările, concertele și evenimentele publice cu aglomerație mare.

În același timp este permisă activitatea restaurantelor, piscinelor, hotelurilor și furnizarea serviciilor de sănătate aferente.

Vânzarea tuturor tipurilor de băuturi alcoolice este permisă între orele 09:00 și 18:00. Ordinul este aplicat și în cazul unităților de agrement – cafenele și restaurante.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: