Farmacia Familiei: Prin acces la educație — construim viitorul!
Full Article 2 minutes read

Fiecare copil merită să aibă parte de studii calitative și un viitor mai frumos, iar noi putem ajuta. Farmacia Familiei a ales să susțină educația, oferind copiilor șansa unui viitor mai bun. În perioada august — septembrie Farmacia Familiei va dona 50 de calculatoare copiilor din mediile vulnerabile. Compania este convinsă că acest gest va fi un exemplu de urmat pentru mulți dintre noi.

Toți copiii au dreptul la educație, indiferent de mediul din care provin, iar noi, Farmacia Familiei, ne implicăm constant în asigurarea de șanse egale și acces la resurse. Compania crede în puterea educației de a schimba lumea și ne bucurăm atunci când vedem curiozitatea și entuziasmul celor tineri.

Farmacia Familiei — împreună putem face lumea mai bună!

Familia din s. Baurci — Moldoveni

 

Familia din Căușeni

Familia din Edineț

***

Inovația, conceptul de farmacie prietenoasă, unde găsesti întotdeauna recomandări competente și produsele de care ai nevoie, au facut din «Farmacia Familiei» unul dintre cele mai valoroase branduri și una dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

Cele peste 180 de farmacii și 80 saloane de optică reunite sub brandul «Farmacia Familiei» sunt mereu la dispoziția Ta, oferindu-ți o gamă largă de produse, servicii, dar și sfaturi profesioniste. Pe lângă sortimentul variat de medicamente, reţeaua «Farmacia Familiei» propune şi produse dermatocosmetice de la cele mai notorii brănduri: «Avene», «Vichy»,

«Bioderma», «NumisMed», «Alkmene», «La Roche Posay», «Clinic Way», «Chicco», «Ivatherm», «Pharmaceris», «Equilibra», «Naobay», «Crevil», «FeelFree», «Kueshi», «Revalid», etc.

Pentru a fi și mai aproape de clienții noștri, în premieră am lansat conceptul de Pharma Market (All In One) și servicii gratuite de măsurare a tensiunii arteriale, consultații de verificare a vederii și greutății.

Te așteptăm la «Farmacia Familiei» — suntem aici 24 din 24 de ore pentru siguranța, sănătatea și confortul tău.

ff.md

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: