Fiecare cu protestul său. PSRM a pichetat clădirea Guvernului, în timp ce PCRM și Partidul Șor erau la Parlament
Full Article 1 minutes read

Fiecare cu protestul său. PSRM a pichetat clădirea Guvernului, în timp ce PCRM și Partidul Șor erau la Parlament

Mai mulți deputați, consilieri municipali, membri și susținători ai PSRM au organizat în dimineața de 19 mai o acțiune de protest în fața Guvernului. Aceștia au solicitat demisia cabinetului de miniștri.

Protestatarii au scandat: ”Jos tarife liberale!”, ”Nu majorării prețurilor”, ”Stop inflației”, ”Prețurile să fie luate sub controlul statului”, ”Guvernul în demisie!”.

Grigore Novac, deputat PSRM, a menționat că Executivul ar trebui să demisioneze.

Cu părere de rău, țara a nimerit în mâinile unor oameni incompetenți care în opinia mea comit crime împotriva propriului popor. Unica soluție ca să salvăm Republica Moldova este ca ei să plece în demisie. Să lase această țară în pace căci mai rău nu poate fi” a subliniat Grigore Novac.

Între timp, reprezentanții Partidului Comuniștilor (PCRM) și cei ai Partidului „ȘOR” au protestat în fața Parlamentului.

Iar ieri, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a organizat un protest în fața Guvernului. Cu puțin timp înainte de începerea manifestației, colegii de Bloc electoral, Partidul Socialiștilor, au anunțat că „au intervenit schimbări în agendă” și nu vor participa. În schimb, și-au anunțat prezența reprezentanții Partidului „ȘOR”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: