FinComBank a lansat primul card de credit cu perioada de grație până la 90 de zile!
Full Article 3 minutes read

FinComBank a lansat primul card de credit cu perioada de grație până la 90 de zile!

FinComBank, în premieră pe piață autohtonă, a lansat un nou produs, destinat celor care au poftă de cumpărături la cel mai bun preț – Cardul de credit OPTI Platinum, cu perioada de grație până la 90 de zile!

Este primul card din Moldova, care permite utilizarea resurselor creditare absolut gratuit, cu dobânda 0% în limita perioadei de grație!

Cardul de credit OPTI Platinum este un card perfect atunci, când îți dorești ceva acum și aici.

Poți alege o limită de credit până la 200.000 de lei, care poate fi folosită ori de câte ori ai nevoie, timp de 4 ani. Acum shopping-ul devine mai plăcut și mai econom, pentru că pleci acasă cu cumpărăturile dorite atunci când sunt reduceri, iar achitarea o faci fără grabă și fără dobândă până la expirarea perioadei de grație. Poți achita produsele și serviciile atât în magazinele fizice din țară sau peste hotare, cât și online. Este important că perioada de grație este valabilă și în cazul transferurilor de bani și a retragerii de numerar, oriunde în lume!

E simplu:

  • Achită peste tot cu cardul de credit OPTI Platinum;
  • Întoarce creditul în perioada de grație, până la 3 luni;
  • Nu plăti dobânda!

E comod:

Folosește cardul oriunde în lume –  nu doar pe teritoriul țării, dar și peste hotare, pentru ca tu să te bucuri din plin de shopping și călătorii.

Răsfață-te în orice magazin – nu te limita la rețeaua de parteneri care include doar anumite magazine, ci achită peste tot!

Perioadă de grație, pentru fiece cumpărătură – te bucuri de 0% la dobânda anuală, dacă întorci împrumutul în termen de până la 90 de zile, în cazul oricărei cumpărături.

Un card de credit din categoria Premium – cardul de credit OPTI este un card Platinum care îți oferă privilegii VIP, reduceri și oferte exclusive în toată lumea. Ai și o serie de promoții valabile pe teritoriul R. Moldova, cum ar fi cele din anul curent: testare gratuită PCR pentru diagnosticarea COVID-19, pentru a te bucura din plin de odihnă peste hotare; călătorii gratuite cu iTaxi spre și de la aeroportul din Chișinău; reduceri de până la 50% la serviciile iTaxi spre vinăriile din țară, excursii, degustări, cumpărarea vinului, restaurante, cazare și organizarea evenimentelor la vinării.

Banca ta mereu online, direct pe smartphone – aplicația FinComPay, disponibilă 24/7 oriunde te-ai afla, îți permite: să fii la curent cu situația conturilor tale; să transferi bani între carduri moldovenești, precum și peste hotare sau din străinătate; să plătești online serviciile comunale și plăți bugetare; să rambursezi creditul; iar pentru siguranța tranzacțiilor, să le confirmi online cu Face ID sau Touch ID și multe altele.

Achitare instantanee a cumpărăturilor și serviciilor – plata cumpărăturilor are loc la fel ca și în cazul unui card de debit. Adică, rapid, fără confirmarea băncii și fără a prezenta de fiecare dată un șir de documente în vederea obținerii unui credit.

Solicită ONLINE cardul de credit OPTI Platinum și bucură-te de dobânda 0% până la 90 de zile la fiecare cumpărătură!

Află mai mult AICI.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: