FinComBank S.A. a fost onorată de către Mastercard cu distincția «High-Quality Card Portfolio 2019» pentru calitatea portofoliului de carduri
Full Article 2 minutes read

FinComBank S.A. a fost onorată de către Mastercard cu distincția «High-Quality Card Portfolio 2019» pentru calitatea portofoliului de carduri

FinComBank S.A. a fost decernată cu diploma „High-Quality Card Portfolio 2019” de către Compania Internaţională de plăţi Mastercard, pentru calitatea portofoliului de carduri.

Primirea acestei distincții a devenit posibilă datorită clienților activi ai FinComBank, care își desfășoară majoritatea operațiunilor online. Ponderea cardurilor active în portofoliul total al băncii este semnificativă, iar cantitatea operațiunilor fără numerar cu carduri Mastercard este în continuă creștere, de asemenea datorită produselor și serviciilor inovative, pe care FinComBank în parteneriat cu Mastercard le implimentează activ pe parcursul ultimilor ani.

“Dezvoltarea plăților fără numerar pe piața din Republica Moldova aduce avantaje incontestabile pentru consumatori, business și stat în general. Suntem recunoscători partenerului nostru FinСomBank pentru că ne partajează viziunea “lumii fără numerar” și împreună cu noi dezvoltă economia cashless în țară. Premiul în nominalizare High-Quality Card Portfolio 2019 este un rezultat logic și o apreciere binemeritată a activității băncii, a performanței produselor, ce țin de carduri bancare și stimularea plăților fără numerar în rândul clienților săi”, – a menționat Vladimir Râmciuk, directorul regional al Mastercard în Moldova.

FinComBank exprimă înaltă considerație companiei internaţionale de plăţi Mastercard pentru încrederea acordată și susținerea în realizarea ideilor și abordărilor inovatoare în domeniul plăților fără numerar, inclusiv și a trasferurilor bănești. Aceasta distincție conferă un statut de înaltă apreciere a activității echipei FinComBank, desfășurate în cadrul strategiei de lungă durată a Băncii, una din prioritățile acesteia fiind creșterea ponderii plăților fără numerar cu carduri și migrarea clienților online.

Website: www.fincombank.cоm

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: