FinComBank susține campania de binefacere „VIAȚA MERITĂ TRĂITĂ”
Full Article 3 minutes read

FinComBank susține campania de binefacere „VIAȚA MERITĂ TRĂITĂ”

FinComBank, în colaborare cu magazinul de caritate „Mesto” și Asociația Obștească „Viața fără leucemie”, desfășoară în orașul Chișinău în perioada 10 – 20 decembrie 2021 campania de caritate „Viața merită trăită”. În cadrul acesteia, vor fi colectate mijloace financiare, monede și bani, pentru a le putea oferi daruri micilor pacienți din secțiile pediatrice din cadrul Institutului Oncologic din Republica Moldova.

Participarea în această activitate este accesibilă tuturor doritorilor, pentru aceasta fiind necesar doar să colectați toate monedele pe care le aveți acasă: în pușculițe, sertare, buzunare sau genți și să le aduceți în una din subdiviziunile FinComBank, menționate mai jos, precum și în magazinul de caritate „Mesto” și showroom-ul „Julia Allert”.

„Zâmbetul fiecărui copil este de neprețuit pentru noi. FinComBank susține permanent proiecte sociale, culturale şi de caritate. Această acțiune de binefacere este un exemplu de solidaritate a Băncii. Prin campania dată dorim să le aducem copilașilor fericire, speranță și să le oferim un gând bun”, a declarat Elena STOVBUN, Directorul Departamentului Dezvoltării Business FinComBank.

Banii colectați vor fi transmiși Asociației Obștești „Viața fără leucemie” – asociația de părinți, copiii cărora au trecut prin calvarul tratamentelor oncologice. Mijloacele acumulate în cadrul acțiunii de caritate vor fi utilizate pentru achiziționarea cadourilor la care visează micii pacienți. Secția pediatrie din Institutul Oncologic din Moldova numără peste 50 de copii, aflați la diferite etape ale tratamentului împotriva cancerului, care au nevoie de magia sărbătorilor de iarnă.

„Anul trecut acțiunea „Viața merită trăită” a avut un succes nemaipomenit. Am avut în calitate de participanți sute de oameni și zeci de colective. Împreună am reușit să adunăm peste 94,5 mii lei, din care circa 2/3 au fost monede colectate! Copiii, care în perioada celor mai frumoase sărbători din an erau nevoiți să se afle în spital, luptând cu această boală crâncenă sub supravegherea medicilor, și-au primit cadourile la care au visat. Ceea ce am reușit să le oferim nu a fost un simplu cadou – au fost emoții pozitive nemărginite și credința în magie!”, a menționat Inga BOSTAN, administratoarea magazinului „Mesto”.

DONAȚIILE SE VOR COLECTA ÎN OR. CHIȘINĂU, ÎN SUBDIVIZIUNILE FINCOMBANK:

  • Sucursala nr.1 (Centru), str. A. Puskin, 26;
  • Sucursala nr.1, Agenția nr.7 (Telecentru), șos. Hîncesti, 60/4;
  • Sucursala nr.1, Agenția nr. 6 (Bonus), str. Tiraspol, 5;
  • Sucursala nr.2 (Ciocana), Mircea cel Bătrân, 3;
  • Sucursala nr.2, Agenția nr.8 (Ciocana), Mircea cel Bătrân, 10;
  • Sucursala nr.3 (Botanica), bld.Dacia,20;
  • Sucursala nr.6 (Rîșcani), bld. Moscovei, 9;
  • Sucursala nr.6, Agenția nr.3 (Soiuz), str. A.Russo, 1;
  • Sucursala nr.6, Agenția nr.8 (UNIC), str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 8;
  • Sucursala nr.7 (Buiucani), str. I. Creangă, 74;
  • Sucursala nr.20 (Centru), bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 6.

Fiecare copil visează la Moș Crăciun, fiecare își dorește un cadou de sărbători. Anul acesta, Moș Crăciun puteți fi și voi. Vă invităm să le fiți alături, pentru ca și ei să aibă parte de magie, căldură, încurajare și puteri. Sărbătorile de iarnă nu sunt doar o perioadă, ci o stare de spirit, iar ei, mai mult decât alții au nevoie de aceasta.

Oferiți copiilor, micilor pacienți din cadrul Institutului Oncologic din Republica Moldova, cadouri de Crăciun și Anul Nou, pentru ca aceste sărbători să nu treacă neobservate.

Vă așteptăm la sucursale FinComBank din Chișinău în perioada 10 – 20 decembrie 2021!

FinComBank – într-un pas prin viață!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: