Focuri de armă cu 11 morți la Belgorod. Rusia anunță un atentat terorist
Full Article 50 second read

Focuri de armă cu 11 morți la Belgorod. Rusia anunță un atentat terorist

Cel puțin 11 oameni au murit, iar 15 au fost răniți, după ce două persoane au deschis focul într-o unitate din orașul Belgorod din Rusia, situat în apropierea frontierei cu Ucraina. Ministerul rus al Apărării a calificat cele întâmplate drept atentat terorist.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, totul s-a întâmplat în timpul unui exercițiu de tragere desfășurat pe poligonul unei unități militare din Belgorod. Două persoane, cetățeni originari “din spațiul CSI” au deschis focul asupra voluntarilor de a lupta în războiul desfășurat în Ucraina. În rezultat, 11 oameni au murit, iar 15 au fost spitalizați.

Originea exactă a persoanelor care au deschis focul nu a fost deocamdată indicată. Cei doi au fost, la rândul lor, împușcați mortal, a anunțat Ministerul rus al Apărării.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: