Focuri de armă într-o școală din Perm. Un elev din clasa a 6-a a adus o armă de vânătoare (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Focuri de armă într-o școală din Perm. Un elev din clasa a 6-a a adus o armă de vânătoare (FOTO)

Un elev de 12 ani din localitatea Sars, regiunea Perm, Federația Rusă, a venit la școală cu o armă de vânătoare și a deschis focul, informează presa locală. Adolescentul, care învață în clasa a 6-a, a tras două împușcături în perete și tavan, după care a fost dezarmat de către directorul instituției. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

În timpul incidentului, în școală se aflau peste 300 de copii și 30 de pedagogi, care au reușit să părăsească instituția fără să fie răniți.

Potrivit presei, adolescentul a fost dezarmat de către directorul școlii, care l-a convins să intre la el în birou și să renunțe la armă. Ulterior, autoritățile locale au confirmat informația. Elevul a fost reținut.

Potrivit agenției Interfax, adolescentul avea un comportament ciudat: „A tras în aer și spunea fraze fără sens, iar la reținere a strigat că a urmat „indicațiile lui Dumnezeu””. Elevul urmează să fie examinat de psihiatri.

Potrivit altor surse, băiatul era supus bullyingului. „A declarat că a recurs la acest gest pentru că era în mod constant hărțuit și intimidat de către colegi”, a declarat un martor.

Din primele informații, elevul a luat arma de la tatăl său. Aceasta era înregistrată oficial.

***

Pe 20 septembrie, un student de 18 ani a Facultății de Drept Timur Bekmansurov a intrat pe teritoriul campusului Universității de Stat din Perm și a ucis 6 oameni, rănind alte câteva zeci cu o armă HUGLU de calibrul 12/76. Paznicul nu a reușit să apese butonul de alarmă și a fost împușcat mortal printre primii. În timpul reținerii, atacatorul a fost rănit.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: