Fostul deputat Alexandr Slusari s-a ales cu o funcție nouă. Anunțul Energocom
Full Article 50 second read

Fostul deputat Alexandr Slusari s-a ales cu o funcție nouă. Anunțul Energocom

Fostul deputat al Platformei Demnitate și Adevăr Alexandr Slusari, în prezent director executiv al organizației Asociația Forța Fermierilor, a devenit membru în cadrul consiliul societății SA Energocom.

Anunțul a fost făcut de directorul interimar Energocom Victor Bînzari.

„De azi avem un nou membru în cadrul consiliul societății SA Energocom. Reprezentantul societății civile dl. Alexandru Slusari va avea dreptul depline pentru implicarea la dezvoltarea strategică a companiei inclusiv și pentru o comunicare mai eficientă privind transparența decizională”, a menționat Bînzari.

Fostul deputat al Platformei a devenit director executiv al organizației Asociația Forța Fermierilor în aprilie 2022, organizând ulterior mai multe proteste în localitățile din țară. Slusari preciza că în noua funcție va promova politici agricole noi și își propunea ca organizația să fie activă și vocală. Tot atunci, fostul deputat a subliniat că nu părăsește Platforma DA.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: