Fostul șef al Autorității Aeronautice Civile din Moldova, numit director interimar al Aeroportului Internațional Bacău
Full Article 50 second read

Fostul șef al Autorității Aeronautice Civile din Moldova, numit director interimar al Aeroportului Internațional Bacău

Fostul șef al Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova Radu Bezniuc a fost numit director interimar al Aeroportului Internațional „George Enescu” din Bacău, România, scrie Ziarul de Bacău

Numirea lui Bezniuc la conducerea Aeroportului a fost aprobată de Consiliul Județean Bacău. Se menționează că Bezniuc a fost numit director interimar pentru un mandat de 4-6 luni.

Presa din România scrie că Bezniuc o înlocuiește pe demisionara Oana Chelaru, care a condus regia timp de peste 12 ani.

„Va avea un mandat cu obiective foarte clare care privesc Aeroportul Bacău”, a declarat președintele Consiliului Județean Bacău.

Presa română mai adaugă că Radu Bezniuc are licența în Finanțe-Bănci la Unuversitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (1991-1996), o diplomă MBA în Austria și una de management în domeniul aviației, la Singapore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: