FOTO Accident fatal la Fălești. Motociclistul a murit, iar pasagerul a dispărut
Full Article 2 minutes read

FOTO Accident fatal la Fălești. Motociclistul a murit, iar pasagerul a dispărut

Conducătorul unei motociclete din raionul Fălești a pierdut controlul și s-a tamponat într-un copac. Urmare a accidentului, acesta a decedat iar persoana care se afla în calitate de pasager a părăsit locul accidentului. 

Poliția din Fălești a fost sesizată în această dimineață în jurul orei 07:25 de către un trecător. Cel din urmă a anunțat că la ieșire din localitatea Pietrosu, raionul Fălești, a observat o motocicletă avariată și în preajmă se află o persoană, posibil decedată.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că la 7 august curent, în jurul orei 20:30 conducătorul motocicletei MT, în vârstă de 32 de ani, locuitor al satului Pietrosu, având ca pasager un alt consătean de 52 de ani se deplasau pe traseul din localitate, ajungând în curbă, a pierdut controlul ghidonului tamponându-se într-un copac.

În urma impactului, conducătorul vehiculului a decedat pe loc, iar pasagerul a părăsit locul accidentului rutier.

FOTO Accident fatal la Fălești. Motociclistul a murit, iar pasagerul a dispărut

Facebook/Poliția Republicii Moldova

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Totodată urmează a fi efectuată expertiza medico-legală, care va stabili dacă conducătorul motocicletei s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Poliția menționează că vehiculul implicat în accident nu era înregistrat corespunzător, iar conducătorul acestuia anterior a fost documentat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate, dar și pentru alte încălcări admise în traficul rutier.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: