(FOTO) Accident pe traseul Chișinău-Hîncești cu implicarea a trei mașini. Doi șoferi au fost transportați la spital
Full Article 50 second read

(FOTO) Accident pe traseul Chișinău-Hîncești cu implicarea a trei mașini. Doi șoferi au fost transportați la spital

În dimineața de 8 noiembrie, pe traseul Chișinău-Hîncești, în apropierea drumului de acces în localitatea Pojoreni, s-a produs un accident în traficul rutier.

Polițiștii au stabilit preliminar că, un bărbat de 34 ani care conducea un automobil de marca ,,Toyota Prius” a ieșit pe contrasens, tamponând frontal tangențial o altă mașină de model „Vaz” condus de un bărbat de 72 ani.

În consecință, Toyota Prius a fost proiectată într-un automobil de model ,,Dacia Logan” condus de un bărbat de 31 ani, care se deplasa spre municipiul Chișinău.

În urma accidentului conducătorii automobilelor de marca ,,Toyota” și „Vaz” au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii mijloacelor de transport implicate nu erau în stare de ebrietate. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc.

(FOTO) Accident pe traseul Chișinău-Hîncești cu implicarea a trei mașini. Doi șoferi au fost transportați la spital (FOTO) Accident pe traseul Chișinău-Hîncești cu implicarea a trei mașini. Doi șoferi au fost transportați la spital

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: