FOTO „Croissantul neterminat de Angelina Jolie” la Lvov, scos la vânzare pe internet. Suma pretinsă
Full Article 2 minutes read

FOTO „Croissantul neterminat de Angelina Jolie” la Lvov, scos la vânzare pe internet. Suma pretinsă

Pe internet a apărut un anunț în care se vinde „croissantul neterminat” de actrița Angelina Jolie în cafeneaua din Lvov, locul de unde au apărut primele imagini după sosirea sa în Ucraina. Autorul anunțului susține că lucrează în localul respectiv. Suma pe care o pretinde este impresionantă: 1 mln de grivne.

Vânzătorul susține că este angajat pentru curățenia cafenelei unde a intrat vedeta de la Hollywood. Tânărul, care susține că se numește Evghenii, a publicat o fotografie cu un croissant mușcat, despre care susține că a fost cumpărat de către Angelina Jolie, pe 30 aprilie.

Pentru gustarea neterminată, el cere 1 mln de grive (31 mii euro), însă este dispus să negocieze prețul.

FOTO „Croissantul neterminat de Angelina Jolie” la Lvov, scos la vânzare pe internet. Suma pretinsă

t.me/oko_xx

Potrivit informațiilor din presa ucraineană, în timpul vizitei la Lvov, Angelina Jolie a vizitat un centru de reabilitare pentru copiii care au avut de suferit din cauza războiului, un centru pentru copiii și tinerii cu dizabilități și gara din localitate, unde a discutat cu refugiații din alte orașe.

Aceasta a fost nevoită să intre într-un adăpost antiaerian la un moment dat, după ce în oraș a pornit sirena de avertizare.

Vizita-surpriză a actriței, care este și ambasadoarea Bunăvoinței a oficiului ONU pentru drepturile omului a atras atenția presei din toată lumea. Ministerul rus de Externe a criticat apariția vedetei, susținând că s-a încercat distragerea atenției de la evacuarea civililor din uzina „Azovstal” din Mariupol.

Citește și Băiatul care n-a băgat-o în seamă pe Angelina Jolie în cafeneaua de la Lvov și-a explicat gestul.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: