(FOTO) Din Chișinău până în Ucraina, desculți și cu 100 de lei în buzunar. Dmitri Voloșin a pornit într-o aventură împreună cu fiul său
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Din Chișinău până în Ucraina, desculți și cu 100 de lei în buzunar. Dmitri Voloșin a pornit într-o aventură împreună cu fiul său

Fondatorul companiei „Simpals”, Dmitri Voloșin a pornit într-o nouă aventură alături de fiul său, Mihail. Antreprenorul a anunțat în dimineața de 5 august că își propune să ajungă, pe jos și desculț, din Chișinău până în satul Alexeevka din Ucraina, acolo unde s-a născut. Mai mult, cei doi pornesc la drum doar cu câte un rucsac și 100 de lei.

Traseul va include localitățile Todirești, Anenii Noi, Căușeni, Ștefan Vodă, Purcari, Et Cetera și mai departe până în Ucraina.

Vom merge prin toată Moldova spre satul Alexeevka, acolo unde m-am născut și am crescut. Îi voi arăta unde m-am cățărat, unde prindeam tarantule, am învățat, m-am bătut, furam mere și mergeam cu bicicleta. Am luat două rucsacuri cu mâncare pentru o singură zi, o sursă de încălzire, o cratiță, un singur rând de haine, 100 de lei în buzunar, entuziasm și desigur desculți”, a relatat acesta pe Facebook.

Voloșin a mai menționat că, la fel ca anul trecut, vor ține cont de câteva reguli:

1. Deplasare fără utilizarea benzinei și electricității;
2. Mers desculț de fiecare dată când este posibil;
3. Dormit acasă la oamenii care se vor arăta gata să îi găzduiască;
4. Să folosească minimum de bani, să încerce să nu recurgă la bani;
5. Să facă cunoștință cu toți oamenii pe care îi vor întâlni.

Nimeni nu știe unde ne vom pomeni mâine, este o aventură și ne așteaptă obstacole și lucruri neprevăzute. Și în asta este toată plăcerea. Dacă sunt oameni gata să ne lasă să dormim la ei, scrieți-ne, nu mâncăm mult și dormim în liniște”, a adăugat omul de afaceri.

Anul trecut, Dmitri Voloșin, împreună cu fiul său Mihail, au parcurs 150 de km în șase zile. Aproape tot traseul, aceștia au mers desculți. Foto AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: