FOTO Explozii și incendii puternice la Odesa. Rușii au atacat regiunea cu rachete sovietice X-22
Full Article 1 minutes read

FOTO Explozii și incendii puternice la Odesa. Rușii au atacat regiunea cu rachete sovietice X-22

Explozii puternice și incendii în Odesa, după ce Rusia a lansat un val de atacuri cu rachete sovietice de tip X-22 asupra regiunii, scrie Unian. Preliminar, în urma atacului nu au fost înregistrate victime. Explozii puternice s-au auzit în această noapte și în regiunile Liman, Bahmut, Avdiivka și Mariinsk, Forțele Armate ale Ucrainei reușind să respingă 55 de atacuri.

Potrivit publicației din Ucraina, Unian, soldații ruși ar fi atacat regiunea Odesa din aeronave strategice. În rezultat, depozitul uneia dintre întreprinderile alimentare din regiune și zona de agrement de pe litoralul Mării Negre au fost cuprinse de flăcări. Serviciile de salvare lucrează la eliminarea consecințelor atacului. Până în prezent, nu au fost raportate victime. Informația este în curs de precizare, notează Unian.

„Ocupanții au trimis rachete X-22 în depozitul uneia dintre întreprinderile alimentare și în zona de agrement de pe litoralul Mării Negre”, au spus militarii, potrivit sursei citate.

Între timp, luptele crâncene continuă în orașul Bahmut, supus bombardamentelor ruse cu folosirea muniției incendiare și cu fosfor, declară Statul Major al Ucrainei, citat de Unian.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: