(FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară
Full Article 1 minutes read

(FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară

Membrii și simpatizanții Partidului Socialiștilor din Moldova au ieșit astăzi, 5 noiembrie, la protest. Manifestații se desfășoară concomitent la Drochia, Taraclia, Cahul, Ungheni și Cimișlia, iar potrivit conducerii formațiunii, protestatarii și-au exprimat dezacordul față de creșterea tarifelor.

„Reprezentanții PSRM în Parlament și administrația publică locală, alături de susținătorii săi și oameni simpli și-au exprimat dezacordul față de acțiunile autorităților centrale de creștere a tarifelor la produse și servicii, de neglijare a intereselor administrațiilor locale, de persecutare a oponenților politici, de utilizare a instituțiilor statului în scopurile politice înguste ale partidului de la guvernare”, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Socialiștii spun că vor continua să protesteze și că-și propun demiterea guvernării și organizarea unor alegeri anticipate.

„Oamenii condamnă ”vremurile bune” care au adus la sărăcirea fără precedent a populației, datorită cărora obiectele de menire socială din localități, inclusiv școlile și spitalele rămân fără finanțare, satele și orașele se cufundă în întuneric, iar cetățenii rămân de unii singuri în fața multiplelor probleme generate de conducerea țării, neștiind cum să supraviețuiască”, susțin reprezentanții PSRM.

(FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară (FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară (FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară (FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară (FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară (FOTO) „Fără sărăcie, dictatură și devastare”. Socialiștii au protestat în mai multe raioane din țară


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: