(FOTO) Grădinița din comuna Cocieri, reabilitată cu suportul financiar al Uniunii Europene
Full Article 50 second read

(FOTO) Grădinița din comuna Cocieri, reabilitată cu suportul financiar al Uniunii Europene

Viceprim-ministrul pentru reintegrare Oleg Serebrian în comun cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks și cu Reprezentanta rezidentă interimară PNUD în Republica Moldova, Andrea Cuzyova, au întreprins, pe 6 martie, o vizită în comunele Cocieri și Molovata Nouă din raionul Dubăsari.  

În cadrul vizitei comune, a avut loc inaugurarea proiectului de reparație și dotare a grădiniței din comuna Cocieri, implementat grație EU-CBM V, finanțat de Uniunea Europeană.

Grădinița este frecventată de 170 de copii, care au posibilitatea de a frecventa mai multe cercuri tematice și de a studia limba engleză.

Totodată, instituția de învățământ preșcolar oferă posibilitatea de a învăța limba română de către alolingvi.

De asemenea, vicepremierul Oleg Serebrian a vizitat și Muzeul de istorie și etnografie din satul Molovata Nouă, care în anul 2022 a beneficiat de un sprijin financiar prin intermediul Programului activităților de reintegrare a țării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: