(FOTO) Incendiu puternic la Orhei: Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de 5 ore
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Incendiu puternic la Orhei: Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de 5 ore

Incendiu puternic în localitatea Morovaia din raionul Orhei. Acoperișul unei case de locuit a fost cuprins de flăcări în această noapte. Proprietarul locuinței a ajuns la spital cu arsuri. 

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 00:45.

Acoperișul unei case cu două nivele din localitatea Morovaia, dar și bunurile materiale din interiorul locuinței, au luat foc.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au evacut din interiorul casei proprietarul cu diverse arsuri. Ulterior, bărbatul a fost preluat de serviciul de asistență medicală urgentă și transportat la spitalul raional.

Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de 5 ore.

În urma incendiului a fost afectat acoperișul locuinței, dar și mai multe bunuri materiale dintr-o odaie cu suprafața de 15 m2. Totodată incendiul s-a răspândit asupra garajului din apropiere, iar focul a distrus complet un automobil și parțial un tractor din interiorul garajului.

În timpul lichidării incendiului, salvatorii au reușit să preîntâmpine o posibilă deflagrație, evacuând din interiorul locuinței 2 butelii cu gaz.

Cauza și circumstanțele producerii inceniului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit IGSU, în ultimile 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 21 situații de risc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: