FOTO „Jucăria” de $6 000, care a atras atenția vameșilor. Cum era, de fapt, utilizată
Full Article 50 second read

FOTO „Jucăria” de $6 000, care a atras atenția vameșilor. Cum era, de fapt, utilizată

Un colet, care conținea un token de tip Ugly Duck, a fost declarat la vamă cu o valoare facturală de $157 în timp ce valoarea reală a obiectului ajunge, în prezent, la $6 000. Cazul a fost făcut public de Serviciul Vamal.

Funcționarii postului vamal Poștă în conlucrare cu angajații Secției reglementări tarifare și netarifare, în urma verificării unui colet poștal, au identificat o jucărie din plastic, declarată cu o valoare facturală de 157 dolari USD.

Urmare a unei examinări mai detaliate, s-a stabilit că această jucărie este de facto un NFT (activ non-fungibil) comercializat pe piața binance, în cea mai mare parte în schimbul monedelor crypto.

Potrivit Serviciului Vamal, valoarea acestui token, la moment ajunge până la 6000 dolari USD.

În rezultat a fost modificată valoarea în vamă a bunului și investigațiile pe caz continuă.

FOTO „Jucăria” de $6 000, care a atras atenția vameșilor. Cum era, de fapt, utilizată

Telegram/Servicul Vamal RM


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: