(FOTO) Mai multe livrări gratuite de pe AliExpress. Anunțul conducerii „Poșta Moldovei”
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Mai multe livrări gratuite de pe AliExpress. Anunțul conducerii „Poșta Moldovei”

Directorul interimar al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Roman Cojuhari a avut, pe 2 februarie, o întrevdere cu reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze, responsabili de domeniul economic și comercial, Wang Ruigang și Liu Xinyue. Oficialii au discutat despre semnarea unui memorandum și acord bilateral între Poșta Moldovei și Poșta Chinei.

Potrivit lui Roman Cojuhari, acest document va presupune promovarea mai multor platforme online și va oferi tarife mai bune pentru expedierea coletelor din Republica Moldova spre China și viceversa. Astfel, mai multe magazine de pe platformele online precum Aliexpress vor putea expedia colete gratuit și la preț avantajos spre țara noastră.

„Calitatea serviciilor Poștei Moldovei crește considerabil. Dacă acum un an și jumătate livrarea coletelor dura mai mult de 45 de zile, acum termenul de livrare s-a redus la 3 săptămâni. Amintesc că în perioada pandemiei livrarea gratuită a coletelor a fost sistată, iar la moment Poșta Moldovei negociază pentru a permite cetățenilor din Republica Moldova să facă cumpărături avantajoase pe platformele online”, a scris Cojuhari, pe Facebook.

(FOTO) Mai multe livrări gratuite de pe AliExpress. Anunțul conducerii „Poșta Moldovei”

Roman Cojuhari/Facebook


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: