(FOTO) Natalia Gordienco a plecat la Moscova. A participat la filmările pentru „Cântecul anului 2022″
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Natalia Gordienco a plecat la Moscova. A participat la filmările pentru „Cântecul anului 2022″

Cântăreața din Republica Moldova, Natalia Gordienco, a plecat la Moscova. Interpreta a participat la filmările pentru „Cântecul anului 2022″. Una din piesele ei este nominalizată la acest concurs muzical, care se desfășoară în Federația Rusă. 

„Mă bucur că acum piesa mea „Sunt fericită” este laureată a concursului „Cântecului Anului”. Mulțumim autorilor cântecului pentru acest imn al oamenilor fericiți”, a scris Gordienco pe facebook.

Piesa „Я счастливая” a fost lansată în luna iulie a anului 2022. Cîntecul este o producție, care rezultă dintr-o colaborare internațională. Mai exact, piesa a fost compusă de Serghei Revtov, versurile de Natalia Gordienco, iar pentru regie a lucrat Hoodyakov, iar într-un final producția a fost realizată de Lev Konovalov.

Mai mult, videoclipul a fost filmat la Maiami și reprezintă povestea unei iubiri ideale.

Amintim că în 2021, Natalia Gordienco a fost cea care a reprezentat Republica Moldova la ediția din acel an a concursului Eurovision. Interpreta a acumulat cu piesa „Prison” cele mai multe puncte din partea juriului, dar și cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: