FOTO Noile hărți ale Federației Ruse, puse în vânzare la Moscova. Conțin și teritorii ucrainene
Full Article 50 second read

FOTO Noile hărți ale Federației Ruse, puse în vânzare la Moscova. Conțin și teritorii ucrainene

Hărțile Rusiei cu noi teritorii au apărut în vânzare în magazinele din Moscova. Fotografii cu noile hărți au fost publicate de jurnaliștii Ria Novosti pe canalele lor de Telegram, relatează presa rusă. 

Costul unei hărți este de 4850 de ruble (77,41 EUR).

Se menționează că noile hărți ale Rusiei cu patru noi regiuni au apărut pentru prima dată pe rețelele de socializare pe 30 septembrie, imediat după semnarea la Moscova a documentelor de anexare a celor 4 regiuni ucrainești.

Amintim că pe 30 septembrie, președintele Federației Ruse a semnat un „acord de aderare la Rusia” a teritoriilor ucrainene ocupate din regiunile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie și a declarat că acum locuitorii acestora sunt cetățeni ai Federației Ruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: