FOTO Noile hărți ale Federației Ruse, puse în vânzare la Moscova. Conțin și teritorii ucrainene
Full Article 50 second read

FOTO Noile hărți ale Federației Ruse, puse în vânzare la Moscova. Conțin și teritorii ucrainene

Hărțile Rusiei cu noi teritorii au apărut în vânzare în magazinele din Moscova. Fotografii cu noile hărți au fost publicate de jurnaliștii Ria Novosti pe canalele lor de Telegram, relatează presa rusă. 

Costul unei hărți este de 4850 de ruble (77,41 EUR).

Se menționează că noile hărți ale Rusiei cu patru noi regiuni au apărut pentru prima dată pe rețelele de socializare pe 30 septembrie, imediat după semnarea la Moscova a documentelor de anexare a celor 4 regiuni ucrainești.

Amintim că pe 30 septembrie, președintele Federației Ruse a semnat un „acord de aderare la Rusia” a teritoriilor ucrainene ocupate din regiunile Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie și a declarat că acum locuitorii acestora sunt cetățeni ai Federației Ruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: