(FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă
Full Article 2 minutes read

(FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă

Unsprezece tiruri au fost tractate de pompierii și polițiștii din sud, după ce acestea s-au împotmolit în apropiere de punctul de trecere a frontierei Reni – Giuirgiulești.

Pe parcursul zilei de 28 ianuarie angajații IGSU din sudul țării au intervenit în mai multe situații, după ce mai multe vehicule de tonaj au rămas blocate în urma ninsorilor abundente.

La fața locului angajații IGSU și IGP au acordat tot sprijinul necesar pentru ca conducătorii de tiruri să-și poată continua drumul.

Mai mult, angajații IGSU în comun cu cei de la IGP și IGPF au deblocat traseul spre punctul de frontieră Giurgiulești – Galați pentru ca transportul să nu rămână împotmolit.

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în Taraclia, unde o ambulanță care venea de la pacient a rămas blocată pe traseu. La fața locului au intervenit angajații IGSU, care au reușit să scoată ambulanța din nămeți.

În acest context IGSU amintește că de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat a fost emisă o avertizare meteo de precipitații, izolat în sud puternice, predominant sub formă de ninsori. Astfel salvatorii atenționează oamenii despre riscul consecințelor condițiilor complicate ale vremii.

(FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă (FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă (FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă

(FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă (FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă (FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă (FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă (FOTO) O ambulanță și 11 tiruri au avut nevoie de ajutorul salvatorilor, după ce au rămas blocate în zăpadă


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: