(FOTO) O adolescentă din Ștefan Vodă a dispărut fără urmă de 10 zile. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor
Full Article 1 minutes read

(FOTO) O adolescentă din Ștefan Vodă a dispărut fără urmă de 10 zile. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor

O adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă, este anunțată în căutare de către Poliția Capitalei. Potrivit unui comunicat de presă din 10 septembrie, oamenii legii au fost sesizați la data de 31 august.

Minora locuia la centrul de plasament de pe str. Podgorenilor, din sectorul Râșcani al capitalei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați de către o reprezentantă a centrului de plasament, care a declarat că în urma vizitei de seară în camerele unde stau fetele, a observat că una dintre adolescente lipsește.

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că minora, la data de 01 septembrie, a vorbit cu un cunoscut prin intermediul mesajelor și i-a spus că pleacă din Chișinău, fără să-i spună adresa exactă.

În ziua dispariției, minora era îmbrăcată într-un tricou de culoare neagră, pantaloni scurți de culoare albastră. Semnalmente: înălțimea 1.50 cm, ochi căprui, păr negru. Minora vorbește limba română. 

Cei care pot oferi informații despre locul aflării minorei, sunt rugați să anunțe oamenii legii la următoarele numere de telefon: 060039900, 069675654.

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on Thursday, 10 September 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: