FOTO Orașul Harkov, bombardat din nou. Primarul: „Patru persoane au fost rănite”
Full Article 1 minutes read

FOTO Orașul Harkov, bombardat din nou. Primarul: „Patru persoane au fost rănite”

Harkov, orașul din nord-estul Ucrainei, a fost din nou atacat pe 5 februarie. O rachetă a căzut lângă un bloc locativ, iar cealaltă a lovit universitatea. Primarului orașului, Igor Terehov, informează că sunt răniți.

Potrivit lui Terehov, armata rusă a lovit centrul orașului Harkov.

„Una dintre rachete a lovit o zonă rezidențială din centrul orașului Harkov. Acum știm despre un incendiu într-una dintre clădirile rezidențiale și despre o persoană rănită”, a scris Terehov pe Telegram.

Ulterior, șeful administrației regionale, Oleg Sinegubov, a spus că numărul victimelor a crescut la trei. Potrivit acestuia, o femeie de 54 de ani și doi bărbați de 51 și 55 de ani au fost răniți. Femeia a fost internată, iar bărbații au fost tratați la fața locului.

A doua rachetă din Harkov a lovit clădirea Universității Naționale de Economie Urbană din Harkov, a informat Sinegubov. Paznicul școlii a fost rănit.

Procuratura regională din Harkov a publicat fotografii ale universității distruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: