(FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European

Astăzi, 29 noiembrie, a Parlamentul European de la Bruxelles a avut loc inaugurarea expoziției fotografice “Drumul european al Republicii Moldova”. La eveniment a fost prezentă și Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

Consilierul parlamentarului european român, Eugen Tomac, susține că s-a decis ca această expoziție să fie organizată în săptămâna în care se sărbătorește Ziua Națională a României pentru a arăta din nou sprijinul total și necondiționat pe care îl oferă România – Republicii Moldova.

„Sunt profund onorat că președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a acceptat invitația mea de a participa la festivitatea de deschidere a expoziției. Îi mulțumesc pentru cuvintele calde adresate românilor prezenți, dar mai ales pentru sprijinul, ajutorul și implicarea sa în procesul deloc ușor al aderării R. Moldova la Uniunea Europeană”, a scris Tomac pe facebook.

Oficialul român și-a exprimat recunoștința și pentru Președintele Delegației Parlamentare Uniunea Europeană – R. Moldova, Siegfried Mureșan, dar și șefei misiunii R. Moldova pe lângă Uniunea Europeană, Daniela Morari.

„Imaginile de arhivă din anii procesului de desprindere de URSS sunt un adevărat tezaur și mă bucur că am reușit împreună să mai facem un pas spre apropierea ținutului minunat de dincolo de Prut de Europa, de România”, a punctat Tomac.

Această expoziție a fost organizată în colaborare cu Arhivele Naționale ale Republicii Moldova prin implicarea directă a domnului director Igor Cașu.

(FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European (FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European (FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European (FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European (FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European (FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European (FOTO) Parcursul european al Republicii Moldova, prezentat în imagini la Parlamentul European


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: