FOTO Premierul Finlandei, în geacă de piele și pantaloni scurți la un festival rock
Full Article 2 minutes read

FOTO Premierul Finlandei, în geacă de piele și pantaloni scurți la un festival rock

Jurnalistul Euronews David Mac Dougall a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu primul-ministru al Finlandei, Sanna Mirella Marin. Oficialul, în timpul unui festival rock, era îmbrăcat în pantaloni scurți și cu geacă de piele, politicianul arată o cu totul altă ținută față de politicienii cu care suntem obișnuiți.

„Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool ca Sanna Marin, prezentă la Ruisrock Festival în acest weekend”, a scris jurnalistul.

Potrivit g4media.ro, Sanna Mirella Marin are 37 de ani și ocupă funcția de prim-ministru al Finlandei din 10 decembrie 2019. Membră a Partidului Social Democrat, este membră a parlamentului Finlandei din 2015 și a fost ministrul transporturilor și comunicațiilor între 6 iunie 2019 și 10 decembrie 2019.

Marin a devenit, la 34 de ani, cel mai tânăr prim-ministru din Finlanda. Ea este, de asemenea, al treilea prim-ministru finlandez femeie, după Anneli Jäätteenmäki și Mari Kiviniemi.

Ruisrock este un festival rock care se desfășoară anual pe insula Ruissalo din Turku, Finlanda. Fondat în 1970, este al doilea cel mai vechi festival rock din Europa și cel mai vechi din Finlanda.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: