(FOTO) Prim-viceministrul ucrainean de Interne, care a murit în accidentul aviatic din Brovarî, a lucrat la Ambasada Ucrainei din Chișinău
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Prim-viceministrul ucrainean de Interne, care a murit în accidentul aviatic din Brovarî, a lucrat la Ambasada Ucrainei din Chișinău

Evghenii Enin, prim-viceministrul de Interne al Ucrainei, care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din regiunea Kiev, a lucrat un timp la Ambasada Ucrainei de la Chișinău. Informația a fost Ambasadorul Republicii Moldova în Grecia Andrei Popov, care a transmis un mesaj de condoleanțe.

Mă simt personal afectat de teribila tragedie produsă astăzi în regiunea Kyiv – în elecopterul prăbușit a decedat un vechi prieten Eugene Enin, prim-viceministru ucrainean de Interne, un patriot al țării sale, bun profesionist, care la începutul carierei sale a lucrat la Ambasada Ucrainei din Chișinău. Condoleanțe soției și celor trei copii rămași fără soț și tată din cauza agresiunii brutale a Rusiei. Este încă un prilej să condamnăm agresorul și să facem tot ce putem pentru a ajuta Ucrana și poporul ucrainean să reziste și să învingă!”, a scris Popov.

Amintim că 16 oameni au murit în urma unui accident aviatic care s-a produs pe 18 ianuarie în localitatea Brovarî, regiunea Kiev. Aparatul de zbor s-a prăbușit lângă o grădiniță, iar în urma accidentului a izbucnit un incendiu. Și-au pierdut viața inclusiv 3 copii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: