FOTO Trafic intens pe drumurile naționale care duc spre capitală. Ion Ceban solicită MAI să intervină
Full Article 1 minutes read

FOTO Trafic intens pe drumurile naționale care duc spre capitală. Ion Ceban solicită MAI să intervină

Pe drumurile naționale care duc spre Chișinău se circulă, la această oră, cu dificultate, din cauza traficului intens. Primarul de Chișinău, Ion Ceban, anunță că toate serviciile municipale sunt în teren pentru a gestiona situația. Totodată, edilul capitalei solicită Ministerului de Interne (MAI) să mobilizeze efectivul necesar pentru fluidizarea traficului.

„În această seară toate intrările în oraș vor fi aglomerate cu mașini din motiv că foarte mulți locuitori se întorc acasă după sărbători. Solicităm ca Ministerul de Interne să mobilizeze tot efectivul necesar pentru fluidizarea traficului”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Între timp, pe rețelele de socializare apar tot mai multe imagini care arată automobile ce circulă bară la bară, în drum spre capitală.

Anterior, IGP a anunțat că oamenii legii va fi la datorie de Paștele Blajinilor, pe întreg teritoriul țării, pentru asigurarea ordinii publice, fluidizarea traficului rutier și garantarea unui climat de siguranță pentru cetățeni. Totodată, mai mulți polițiști sunt implicați în misiuni de monitorizare a securității publice, pentru a fluidiza traficul rutier și a monitoriza respectarea Regulamentului Circulației Rutiere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: