(FOTO) Trei minori au furat cinci laptopuri dintr-un gimnaziu din raionul Drochia. Cum au pătruns în clădire
Full Article 40 second read

(FOTO) Trei minori au furat cinci laptopuri dintr-un gimnaziu din raionul Drochia. Cum au pătruns în clădire

Trei minori 14, 16 și 17 ani, locuitori ai raioanelor Râșcani și Drochia, unul dintre ei fiind în vizorul poliției, au furat cinci laptopuri din Gimnaziul din satul Țarigrad. Suspecții sunt cercetaţi penal pentru furt.

Potrivit poliției, minorii sunt suspectaţi că ar fi furat din gimnaziul în care învață unul dintre ei, cinci laptopuri, accesorii pentru calculatoare și conexiune la internet. Aceștia ar fi pătruns în sediul instituției prin geam.

Acum, suspecții sunt cercetaţi penal pentru furt, iar biectele furate au fost depistate și urmează a fi restituite instituției de învățământ.

(FOTO) Trei minori au furat cinci laptopuri dintr-un gimnaziu din raionul Drochia. Cum au pătruns în clădire (FOTO) Trei minori au furat cinci laptopuri dintr-un gimnaziu din raionul Drochia. Cum au pătruns în clădire (FOTO) Trei minori au furat cinci laptopuri dintr-un gimnaziu din raionul Drochia. Cum au pătruns în clădire


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: