FOTO Un angajat al Primăriei Comrat a amenințat un jurnalist de la Nokta. I-a scris un mesaj 
Full Article 2 minutes read

FOTO Un angajat al Primăriei Comrat a amenințat un jurnalist de la Nokta. I-a scris un mesaj 

Angajatul Primăriei din Comrat, Anatolii Kobolischi, l-a amenințat pe un jurnalist al portalului găgăuz Nokta. În comentariile programului de autor a jurnalistului Mihail Sirkeli „Nokta Live”, Kobolischi a scris un mesaj de amenințare cu moartea. 

Anatolie Kobolischi lucrează la Primăria din Comrat din martie a acestui an. El figurează ca specialist part-time la întreținerea drumurilor. Pe 22 mai, el a lăsat un comentariu la o nouă ediție „Nokta Live”, găzduită de Mihail Sirkeli.

„Mâine, îl voi dezmembra pe acest clovn”, a scris Kobolischii, într-un comentariu pe Facebook.

FOTO Un angajat al Primăriei Comrat a amenințat un jurnalist de la Nokta. I-a scris un mesaj 

Nokta

Sirkeli, potrivit Nokta, l-a chemat pe primarul din Comrat să ofere o declarație în acest sens. „Ce crede primarul Anastasov în legătură cu faptul că un angajat al Primăriei amenință că va dezmembra un jurnalist? Ce sarcini i-a stabilit primarul Anastasov lui Kobolischi? Să amenințe jurnaliștii?”, a declarat Sirkeli.

Potrivit Nokta, primarul municipiului Comrat Serghei Anastasov nu a comentat deocamdată incidentul.

Între timp, directorul Asociației Presei Independente, Petru Macovei, consideră că în acest caz ar trebui să intervină Procuratura.

La rândul său Kobolischi, în urma declarațiilor Nokta despre amenințări, a scris pe pagina sa de Facebook că pe el se încearcă să-l „atace”.

De menționat că anterior, Nokta a lansat o emisiune despre modul în care a fost angajat Kobolischi la Primărie, precum și detalii din biografia sa. Potrivit Nokta, Kobolischi nu ascunde că a petrecut mai mult de 10 ani în închisoare pentru furt. În plus el a distribuit în mod activ știri false despre Coronavirus, 5G și refugiații ucraineni.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: