FOTO Un autocar, care se îndrepta spre Moldova, a derapat de pe traseu în România. Sunt răniți
Full Article 2 minutes read

FOTO Un autocar, care se îndrepta spre Moldova, a derapat de pe traseu în România. Sunt răniți

Un autocar cu 44 de persoane, care se îndrepta spre Republica Moldova, a derapat de pe traseu. Accidentul s-a produs în noaptea zilei de 26 aprilie, în localitatea Pufeşti din județul Vrancea, informează Agerpres.

„La nivelul judeţului Vrancea a fost declanşat Planul roşu de intervenţie, după ce un apel primit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că un autocar în care se aflau 44 de pasageri, care circula pe sensul de mers înspre Adjud, a ieşit în afara părţii carosabile, pe DN2-E85, în localitatea Pufeşti”, a precizat ISU Vrancea.

Autocarul avea ca destinaţie Republica Moldova. În urma incidentului, din cei 44 de pasageri, două persoane au fost rănite, iar şase au suferit atac de panică.

Alte şase persoane au fost asistate la faţa locului de echipajele medicale.

Ceilalţi pasageri au refuzat serviciile de cazare oferite de autorităţile vrâncene, fiind preluaţi ulterior de un autocar al firmei de transport pentru continuarea traseului.

Un echipaj ISU Vrancea asigurat zona, până în jurul orei 06,00, când bagajele au fost preluate de reprezentaţii firmei de transport.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: