FOTO Un fotograf moldovean a câștigat primul loc la un concurs internațional
Full Article 40 second read

FOTO Un fotograf moldovean a câștigat primul loc la un concurs internațional

Fotograful Maria Guțu a fost participantă în cadrul Moldox la Țară, un atelier în care tinerii și tinerele au realizat filme documentare din satele Moldovei. Astfel, cu portretul unei fete a câștigat Premiul Național pentru Premiile Sony World Photography 2023.

Organizația Mondială a Fotografiei a dezvăluit câștigătorii Premiului Național pentru Premiile Sony World Photography 2023. Locul de frunte a fost ocupat de moldoveanca Maria Guțu.

Programul Premiilor Naționale este o inițiativă înființată de Organizația Mondială a Fotografiei și Sony pentru a sprijini comunitățile fotografice locale din întreaga lume, 55 de țări participând anul acesta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: