(FOTO) Un moldovean, la volanul unei mașini căutată de Rusia din 2021. Ce a declarat Poliției de Frontieră 
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Un moldovean, la volanul unei mașini căutată de Rusia din 2021. Ce a declarat Poliției de Frontieră 

Un automobil, dat în urmărire internațională prin Interpol, a fost depistat în punctul de trecere a frontierei Criva. Mașina este căutată din 2021 de autoritățile rusești. La volanul automobilului era un cetățean al Republicii Moldova.

Cazul, potrivit Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, a avut loc pe 25 februarie. Moldoveanul, în vârstă de 23 de ani, intenționa să iasă cu automobilul din țară.

Instituția de la frontieră precizează că automobilul este de model BMW și înmatriculat în Rusia.

„În timpul controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează în baza de date Interpol ca fiind căutată de autoritățile ruse din anul 2021”, comunică Poliția de Frontieră.

Moldoveanul a declarat că acum doi ani ar fi sesizat poliția precum că i-a fost furată geanta cu documentele privind vânzarea automobilului. Astfel, conaționalul crede că acesta este motivul de căutare a mașinii sale.

În prezent, mijlocul de transport este indisponibilizat pe teritoriul SPF Criva până la elucidarea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii.

(FOTO) Un moldovean, la volanul unei mașini căutată de Rusia din 2021. Ce a declarat Poliției de Frontieră 

border.gov.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: