FOTO Un nou accident la Chișinău cu implicarea unei motociclete. Un bărbat a avut de suferit
Full Article 2 minutes read

FOTO Un nou accident la Chișinău cu implicarea unei motociclete. Un bărbat a avut de suferit

Un nou accident rutier în Republica Moldova cu implicarea unei motociclete. Și de această dată conducătorul motocicletei s-a ales cu leziuni corporale, având nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc la Chișinău. 

Poliția a fost informată despre accidentul rutier pe 10 mai, la ora 14:20. Impactul a avut loc la intersecția străzilor Timoșenco cu Petricani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că sunt implicate în accident un automobil de model Renault, condus de un șofer în vârstă de 36 ani, și o motocicletă.

În urma accidentului, cu leziuni corporale s-a ales conducătorul motocicletei, un bărbat în vârstă de 49 de ani, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului fără a fi transportat la spital.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și cine se face vinovat.

FOTO Un nou accident la Chișinău cu implicarea unei motociclete. Un bărbat a avut de suferit

Poliția

Amintim că o motocicletă a fost făcută zob la Botanica, după ce s-a ciocnit cu o mașină. Polițiștii au fost sesizați despre accident în noaptea de 10 mai. În urma impactului, conducătorul motocicletei a fost transportat la spital.

Un alt accident rutier cu implicarea unui motociclist a avut loc pe 6 mai, pe șoseaua Muncești din capitală. Un motociclist a lovit o tânără care traversa strada regulamentar. În urma impactului, ambele persoane implicate în accident au fost transportate la spital. Tot pe 6 mai, un copil de 8 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o motocicletă. Accidentul s-a produs în raionul Ceadîr-Lunga.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: