FOTO/VIDEO Cu mașina în troleibuz, în centrul Chișinăului. Primăria susține că nu este accident rutier 
Full Article 40 second read

FOTO/VIDEO Cu mașina în troleibuz, în centrul Chișinăului. Primăria susține că nu este accident rutier 

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o mașină care a intrat într-un troleibuz. Acestea au fost surprinse pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, intersecție cu strada Ismail din capitală. La scurt timp, reprezentanții Primăriei Chișinău au precizat se filmează scene pentru un film, iar imaginile sunt parte a regiei. 

„În aceste zile în Chișinău sunt filmate scene pentru un film. Iar aceste foto și video care apar pe rețelele de socializare sunt parte a regiei”, au menționat reprezentanții Primăriei Chișinău, după ce pe online s-a menționat că ar fi vorba despre un accident rutier.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: