UPDATE Morți și răniți în Ucraina după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuit 
Full Article 2 minutes read

UPDATE Morți și răniți în Ucraina după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuit 

O rachetă rusească a lovit noaptea trecută un bloc de locuit din localitatea Uman, Ucraina. Autoritățile regiunii au raportat despre 3 morți și 8 răniți.

Rușii au lovit orașul cu rachete de croazieră spre dimineață, au declarat autoritățile ucrainene. Un bloc de locuit cu 9 etaje și o clădire de depozite au fost lovite de rachete.

Astfel, 8 persoane au fost rănite, iar 3 au decedat.

O femeie din Uman a povestit plângând despre momentul când racheta rusească i-a distrus locuința.

UPDATE 15:16. Autoritățile ucrainene au anunțat că 17 persoane au fost deja găsite moarte, urmare a bombardării blocului de locuit din Uman. 

UPDATE 14:01. Numărul morților a crescut la 16. Doi dintre ei sunt copii. 

UPDATE 13:15. Numărul victimelor a crescut la 12 persoane.

UPDATE 10:52. Ministrul ucrainean de Interne Igor Klimenko a anunțat că urmare a loviturii cu rachete din Uman 10 persoane au fost ucise.

UPDATE 08:46. Potrivit noilor date ale autorităților ucrainene, 4 persoane au decedat. Trei dintre acestea au fost scoase de sub dărâmături, iar o persoană a murit la spital. Totodată 17 persoane au fost rănite și primesc îngrijiri medicale. Autoritățile ucrainene au mai precizat că au fost salvați 3 copii, iar lucrările de căutare continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: