FOTO/VIDEO Accident cu implicarea unui troleibuz, în Chișinău. Sunt răniți
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Accident cu implicarea unui troleibuz, în Chișinău. Sunt răniți

În dimineața zilei de 2 aprilie, în Chișinău, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui troleibuz. Poliția a comunicat, pentru NM, că se înregistrează persoane care au suferit traume. Primăria capitalei declară că de îngrijiri medicale a avut nevoie personalul liniar, conductorul și conducătorul troleibuzului. 

Primăria municipiului Chișinău declară că accidentul rutier a avut loc cu implicarea troleibuzului de pe ruta nr. 5. Cazul a avut loc în jurul orei 07:40, pe șoseaua Muncești, în apropierea stației de așteptare a transportului public „Asociația Carmez”.

În urma impactului la fața locului a fost sesizată poliția, ambulanța și pompierii. „În unitatea de transport se aflau 3 pasageri, nimeni din ei nu a avut de suferit”, comunică Primăria.

Personalul liniar, conductorul și conducătorul troleibuzului însă, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Premilitar s-a stabilit că automobilul circula pe contrasens. Organele competente investighează cazul”, susțin reprezentanții Primăriei.

Pentru NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Svetlana Scripnic a declarat că accidentul a avut loc cu implicarea unui troleibuz și a unui automobil de model „Toyota”. „Sunt persoane care au suferit traume”, a spus reprezentanta Poliției.

De menționat că urmare a accidentului de pe șoseaua Muncești, troleibuzele de pe rutele nr. 5, 20, 28 și 38 au fost redirecționate. Ulterior a fost restabilită circulația acestora, însă rutele atestă întârzieri de până la 20 minute.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: