FOTOREPORTAJ Cum activează localurile din capitală după o pauză de trei luni
Full Article 2 minutes read

FOTOREPORTAJ Cum activează localurile din capitală după o pauză de trei luni

De pe 15 iunie, sectorul HoReCa și-a reluat activitatea. În contextul infecției COVID-19, reprezentanții unităților de alimentație publică sunt obligați să respecte mai multe măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Mai exact, este vorba despre:

– Efectuarea dezinfecției utilajului de lucru, suprafețelor și spațiilor de depozitare, producere și deservire la deschiderea localurilor;

– Asigurarea angajaților cu echipament de protecție (măști, mănuși, șorțuri, viziere);

– Instalarea la intrarea în local, a dezinfectantului pentru mâini pe bază de alcool;

– Instalarea ecranelor de protecție la case și locurile de preluare a comenzilor;

– Efectuarea termometriei fiecărui vizitator la intrarea în local;

– Asigurarea respectării distanței fizice de 1,5 – 2 m între persoane. Se permite deservirea la mese a maximum 4 persoane (excepție sunt membrii familiei de gardul unu și doi);

– Dezinfectarea meselor după fiecare client;

– Dezinfectarea spațiilor de lucru a personalului, spațiilor de deservire și grupurilor sanitare la fiecare 2 ore.

McDonalds

Максим Андреев, NewsMaker

cafe creme de la creme

Максим Андреев, NewsMaker

terasa

Максим Андреев, NewsMaker

dezinfectant

Максим Андреев, NewsMaker

mojito cafe

Максим Андреев, NewsMaker

mojito cafe

Максим Андреев, NewsMaker

kozel

Максим Андреев, NewsMaker

cafe

Максим Андреев, NewsMaker

kozel

Максим Андреев, NewsMaker

mojito cafe

Максим Андреев, NewsMaker

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: