„Gândurile noastre sunt la oamenii din Israel”. Maia Sandu, mesaj despre atacurile de la Ierusalim 
Full Article 1 minutes read

„Gândurile noastre sunt la oamenii din Israel”. Maia Sandu, mesaj despre atacurile de la Ierusalim 

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu condamnă atacurile de la Ierusalim. Șefa statului menționează că și-au pierdut viața „femei, bărbați și copii nevinovați”.

„Femei, bărbați și copii nevinovați au fost uciși în atacurile teroriste de la Ierusalim. Moldova condamnă ferm aceste acte teroriste”, scrie președinta, pe Twitter.

„Gândurile noastre sunt la victime și familiile lor și oamenii din Israel”, adaugă Maia Sandu.

Cel puţin şapte oameni au fost ucişi şi alţi zece răniţi, după ce o persoană a deschis focul în apropierea unei sinagogi din Ierusalim. Atacatorul a fost ucis la rândul lui de forţele de securitate în timp ce încerca să fugă, menționa pe 27 ianuarie digi24 cu referire la Jerusalem Post.

Pe 28 ianuarie a fost comis un nou atac. Două persoane au fost grav rănite. A fost rănit un bărbat de 47 de ani și fiul acestuia de 23 de ani. Autorul atacului este un adolescent palestinian de 13 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: