Găsește un job aproape de casă pe Rabota.md
Full Article 2 minutes read

Găsește un job aproape de casă pe Rabota.md

Pe site-ul Rabota.md a apărut un nou filtru de căutare a joburilor— acum acestea pot fi sortate și după sectoare sau suburbii ale capitalei. Datorită acestui filtru, utilizatorii vor găsi mai ușor joburile din vecinătatea casei lor, lucru important în contextul prețurilor majorate la carburanți și scumpirii călătoriilor cu transportul public.

Sunt două modalități de utilizare a filtrului:

– După ce s-a dat căutare jobului și au apărut rezultatele solicitării, se bifează căsuța sectorului dorit din lista de pe dreapta paginii.
– Se accesează secțiunea „În Chișinău” și se alege sectorul dorit.

Cu ajutorul filtrului puteți găsi un loc de muncă în Centru sau alte sectoare populare precum Botanica sau Ciocana, dar și în cartiere și suburbii precum:
– la Telecentru;
– la Sculeanca;
– la Durlești.

Pe lângă aceasta, pe site va apărea în curând o hartă interactivă care va permite utilizatorilor să identifice locațiile joburilor căutate și să le compare între ele. Pe hartă vor apărea toate anunțurile de angajare în care a fost indicată adresa.

Menționăm că pe site-ul Rabota.md sunt disponibile mai multe filtre de căutare, nu doar cel ce ține de locația jobului. Așadar, există opțiunea de căutare a unui post de muncă după salariul dorit, programul de muncă sau domeniul de activitate.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: