Gavrilița, de jubileul lui Nicolae Botgros: „Sunt mândră că acest mare artist aparține neamului nostru”
Full Article 2 minutes read

Gavrilița, de jubileul lui Nicolae Botgros: „Sunt mândră că acest mare artist aparține neamului nostru”

Maestrul Nicolae Botgros a împlinit pe 25 ianuarie 70 de ani. Prim-ministra Natalia Gavrilița i-a transmis un mesaj de felicitare în acest sens. Șefa executivului i-a dorit să fie la fel de energic, inspirat și cu același entuziasm să promoveze în continuare valorile culturale care ne definesc.

„Sunt mândră că acest mare artist aparține neamului nostru și este contemporan cu noi. Ca toți oamenii din Republica Moldova, mă simt privilegiată că pot asista la inegalabilele sale spectacole muzicale, în care ne umplem sufletele de energie și frumos”, a menționat Natalia Gavrilița.

Prim-ministra susține că atunci când spunem Nicolae Botgros, nu putem să nu vorbim și despre orchestra de muzică populară „Lăutarii”, la cârma căreia se află de aproape o jumătate de secol. O orchestră care, sub bagheta magică a maestrului Botgros, ne oferă de fiecare dată bucuria de a fi parte la sărbătoarea și magia muzicii.

„Pe parcursul anului 2022, Guvernul pe care îl conduc a susținut organizarea unei serii de concerte ale „Lăutarilor” în mai multe raioane ale țării. În vizitele în teritoriu întâlnesc de multe ori oameni care exprimă recunoștință pentru aceste concerte, de care le-a fost tare dor.

Maestre, Vă doresc din tot sufletul să fiți sănătos și să ne bucurați cu prezența și creația dumneavoastră încă mulți ani de acum înainte. Să vă știm la fel de energic, inspirat și cu același entuziasm să promovați în continuare valorile culturale care ne definesc”, a adăugat ea


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!
fdtg

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: