Grădinițele și școlile din Chișinău ar putea reveni la organizarea evenimentelor cu prezența părinților 
Full Article 1 minutes read

Grădinițele și școlile din Chișinău ar putea reveni la organizarea evenimentelor cu prezența părinților 

În contextul restricțiilor Covid relaxate, autoritățile municipiului Chișinău își propun ca în școlile din capitală să fie posibilă organizarea evenimentelor cu prezența parinților. La fel, să fie permise și matineele în grădinițe cu participarea părinților.

Primarul Ion Ceban a declarat că autoritățile vor discuta cu specialiștii pe acest subiect – „după ce am văzut că nu vor exista restricții ce țin de Covid de sărbătorile de Paște”, a adăugat Ceban.

„Mă bucur că după o perioadă de doi ani putem reveni la o viaţă normală. Știu că şi părinţii se vor bucura și că așteaptă să-și vadă copiii la diverse activități. (…) Îmi pare rău pentru faptul că am fost nevoiţi să excludem organizarea matineelor şi careurilor în şcoli şi grădiniţe, sau acestea erau desfăşurate în lipsa părinţilor, dar sănătatea era prioritară”, a spus primarul.

De menționat că în contextul situației pandemice privind COVID-19, matineele din grădinițe și școli erau desfășurate fără prezența părinților sau altor persoane din afară.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: