Grosu anunță trei potențiali candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău, din partea PAS
Full Article 50 second read

Grosu anunță trei potențiali candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău, din partea PAS

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu și deputatul PAS Lilian Carp – sunt potențiali candidați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al Chișinăului. Liderul partidului, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat acest lucru pe 22 septembrie la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

„Da, Andrei (nr. Spînu) este candidat, corect au descifrat jurnaliștii. Dar mai sunt și alți candidați. Am vorbit despre Lilian Carp și Vladimir Bolea. Aceștia sunt colegii noștri care au potențial, cunosc această bucătărie”, a spus Grosu.

Întrebat dacă partidul va alege unul dintre acești candidați pentru a participa la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Chişinău, Grosu a răspuns afirmativ.

Reamintim că alegerile locale la Chișinău vor avea loc în 2023, când expiră mandatul actualului primar al capitalei, Ion Ceban.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: