Grosu anunță trei potențiali candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău, din partea PAS
Full Article 50 second read

Grosu anunță trei potențiali candidați pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău, din partea PAS

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu și deputatul PAS Lilian Carp – sunt potențiali candidați ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru funcția de primar al Chișinăului. Liderul partidului, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat acest lucru pe 22 septembrie la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

„Da, Andrei (nr. Spînu) este candidat, corect au descifrat jurnaliștii. Dar mai sunt și alți candidați. Am vorbit despre Lilian Carp și Vladimir Bolea. Aceștia sunt colegii noștri care au potențial, cunosc această bucătărie”, a spus Grosu.

Întrebat dacă partidul va alege unul dintre acești candidați pentru a participa la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Chişinău, Grosu a răspuns afirmativ.

Reamintim că alegerile locale la Chișinău vor avea loc în 2023, când expiră mandatul actualului primar al capitalei, Ion Ceban.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: