(VIDEO) Igor Grosu l-a numit pe Vladimir Voronin „tatăl mafiei”. Corneliu Furculiță i-a sărit în apărare: S-a răfuit cu hoții în lege!
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Igor Grosu l-a numit pe Vladimir Voronin „tatăl mafiei”. Corneliu Furculiță i-a sărit în apărare: S-a răfuit cu hoții în lege!

Președintele Parlamentului Igor Grosu l-a numit pe deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) Vladimir Voronin „tatăl mafiei”. De asemenea, acesta a amintit în glumă de fiul ex-președintelui comunist. În apărarea sa a sărit deputatul socialist Corneliu Furculița, care i-a reproșat speakerului legislativului că Vladimir Voronin a fost „unul dintre cei mai buni președinți de țară”.

Schimbul de replici a început de la deputatul PAS Radu Marian, care în debutul ședinței Parlamentului a cerut opoziției să se expună cu privire la invazia Rusiei în Ucraina.

Autorului acestei propuneri, eu i-aș solicita să numească țările europene care au condamnat această agresiune”, a replicat Voronin.

Președintele Parlamentului Igor Grosu i-a spus spus deputatului BCS că se aștepta la o altă atitudine. La rândul său, Corneliu Furculiță, colegul de fracțiune a lui Voronin, a făcut o remarcă.

Trebuie de apreciat ceea ce a făcut acest om pe parcursul anilor. A fost unul dintre cei mai buni președinți de țară. Și eu și voi veți ține minte că, până a veni dumnealui, și noi și agenții economici, mulți mergeam pentru hotărârea unor întrebări la așa-numiții „oameni în lege”. Și mai des primeam refuzuri și mergeam la „hoții în lege”. Vreau să îi spun mulțumesc că s-a răfuit cu toți acei „hoți în lege”. (…) Aveți respect față de unele personalități care au adus un aport foarte mare pentru consolidarea Republicii Moldova”, a spus deputatul.

În replică, Igor Grosu a amintit de fiul lui Vladimir Voronin.

Vreau să vă spun că după aia era un banc în Moldova – Muncea doar unul: numai Oleg săracul a muncit și hai să nu intrăm în polemică ce pleiadă de spicimeni a adus. Toți bandiții i-a adus în politică. O să intre în istorie ca tata mafiei”, a conchis Grosu.

video: Unimedia


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: