Grosu, după anunțul Air Moldova de a relansa cursa Chișinău-Moscova: „Este un instrument de manipulare”
Full Article 2 minutes read

Grosu, după anunțul Air Moldova de a relansa cursa Chișinău-Moscova: „Este un instrument de manipulare”

„Este un instrument de manipulare și dezinformare a companiei”. Așa a reacționat șeful Legislativului, Igor Grosu, la anunțul Air Moldova precum că compania a primit „nenumărate” solicitări din partea cetățenilor moldoveni care se află în Federația Rusă să relanseze cursa Chișinău-Moscova. Grosu a dat de înțeles în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, că aceste zboruri nu au cum să fie efectuate.  

Este o minciună lansată în spațiul public, care are menirea de a ridica niște așteptări la unii. Este un instrument de manipulare și dezinformare a companiei, care este încă a unor pușcăriabili. Este un știre care nu are nici un substrat și a fost aruncată în spațiul public pentru a crea probleme. Este o minciună lansată de cei care vor să destabilizeze situația din Republica Moldova”, a spus Grosu.

Amintim că Air Moldova a anunțat pe 9 septembrie, că va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022. Între timp, Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) s-a autosesizat  și „examinează acest anunț prin prisma asigurării securității și a protecției consumatorului”.

De menționat că de la începutul războiul în Ucraina, majoritatea statelor lumii și-au închis spațiul aerian pentru aeronavele ruse.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: